Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 23. září 2012

Chloé Love Chloé Eau Florale


Pokaždé když se na trhu objeví novinka mezi vůněmi, které navazuje na nějakou svoji slavnou předchůdkyni, jsem velmi zvědavá, jak se výrobcům nová interpretace povedla. Rozhodla jsem se tedy zaměřit svoji pozornost na dámskou vůni - Chloé Love Chloé Eau Florale, která ode mě tentokrát dostává palec nahoru.

Chloé Love Chloé Eau Florale je okamžitě rozpoznatelná dámská vůně, která skrývá nakažlivou eleganci. Její legendární předchůdkyně Chloé Love oslovila ženy, které milují kombinaci vybraného stylu a ženskosti. Nová interpretace této vůně je jako závan jemného vánku. Rafinovaná vůně Love Chloé Eau Florale vnáší do původního složení svoji něžnější stránku. 

Vůně je obohacena o lístky maté, které vytvářejí okamžitou svěžest. Další lehké povzbuzení přináší květinové srdce tvořené akordy hrachoru. Celá kompozice vůně má ikonický pudrový podpis. 

Parfém Chloé Love Chloé Eau Florale je ukrytý v štíhlém skleněném flakonu, kde světle růžové balení a čistá siuleta flakonu podtrhuje celkový dojem něžnosti. Nechybí ani ikonický kovový uzávěr s řetízkem obepínajícím hrdlo flakonu. 

Svěží květinově-  pudrová vůně Chloé Love Chloé Eau Florale kultivovaně pozdvihuje eleganci do nové éry lehkosti.

Další informace:  
Podobná vůně: Chloé Love
Sluší ženám: elegantní, romantická
Kategorie: pudrová

Oficiální informace od výrobce:
Skupina vůně: květinově-pudrová
Rok uvedení: 2012

Složení parfému:
Hlava: hrachor
Srdce: čaj
Základ: pudr


Žádné komentáře:

Okomentovat