Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 25. září 2012

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition


O společnosti Lacoste a její historii jsem se již nedávno zmiňovala ve svém článku. Co ale ještě stojí za zmínku je letošní jedinečný a originální počin této značky, kterým je limitovaná edice vůně Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition, kterou značka Lacoste připravila na poctu svého zakladatele Reného Lacoste.


Parfém navazuje na jednu z nejprodávanějších vůní Eau de LacosteL.12.12 Blanc, která byla inspirovaná ikonickou bílou polo košilí. Tato limitovaná edice Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition obsahuje stejné složení vůně jako má její předchůdkyně. 
Za vznikem této limitované edice stála myšlenka přeměnit nejprodávanější vůni Lacoste na něco, co by ocenili všichni její fanoušci po celém světě. 

Jednoduchý a účelný design flakonu vyjadřuje vlastnosti, které si cenil René Lacoste. Textilní logo krokodýla leží v srdci flakonu jako pocta zakladatelovi značky, který mimo jiné jako první umístil logo na vnější stranu oblečení. Obal krabičky flakonu zdobí 10 obrázku krokodýlů, kteří znázorňují vlajky různých částí světa jako je USA, Španělsko, Francie, Argentina, Austrálie, Velká Británie, Japonsko, Německo a Jižní Afrika.
Tyto speciální obrázky vlajek se taktéž objevily jako hlavní motiv kolekce jato/léto 2012 a to na limitované edici bot, kabelek, pásků a košil.

Vůně Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition se otevírá svěží, bylinnou směsí grapefruitu, rozmarýnu, cedru a kardamonu. Čisté a aromatické vrchní tóny se proplétají s mužným srdcem tvořeným přírodní tuberózou, olejem ylang-ylang a kadidlen, které dodává vůni čistotu. Základ vůně vznikl spojením cedru a vetiveru. Výsledkem je nadčasová klasika s mužným, dřevitým charakterem. Svěží, příjemná, stylová a odvážná vůně Blanc dokonale zachytává myšlenku a autentičnost legendární polo košile. 

Další informace:  
Podobná vůně: Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc
Sluší mužům: elegantní, sportovní
Kategorie: pudrová

Oficiální informace od výrobce:
Skupina vůně: dřevitě-citrusová
Rok uvedení: 2012

Složení parfému:
Hlava: kardamom, cedr, grapefruit, rozmarýn
Srdce: ylang-ylang, kadidlo, tuberóza
Základ: dřevo, vetiver

Žádné komentáře:

Okomentovat