Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 13. února 2010

Donna Karan Pure DKNY


Čisté, hebké, ekologické...



A máme tady opět jednu horkou novinku, která nejen svou vůní, ale i pozadím (reklama, projekt apod.) okouzlí nejednu evropskou a americkou ženu. Proč to tvrdím? Protože vůně Pure DKNY nejenom rozšiřuje sortiment řady Pure, která zahrnuje oblečení, ložní prádlo a další výrobky, ale také apeluje na hodnoty jako je láska, mateřství, partnerství a především ekologická odpovědnost vůči planetě. Daleko je tedy někdejší uspěchaný New York, rozjásané mládí a materiální zázemí, které tak ráda a tak často značka ještě nedávno propagovala či alespoň svým oblečením a dalším zbožím dávala najevo.
Další atraktivní informací může být i to, že je ve vůni použitá unikátní ugandská vanilka, díky níž se značka DKNY zapojila do projektu organizace Uganda Care (vznikla v roce 1969) na podporu afrických žen, kterám chce dopřát vzdělání, zaměstnání a především ztracené či nikdy nepocítěné sebevědomí.
Ale nyní již k vůni, kterou bych doporučila všem milovnicím lehounkých krémových vůní nebo vůní s notnou dávkou velmi jemných, čistých tónů. Nadšené pak budou zejména ty, pro něž je je Pure White Linen příliš svěží, které nesnesou zvláštní tóny Cacharel Noa a které se nesžily s loňskou novinkou In The Mood for Love pro její přílišnou až mandlovou krémovitost. Ve vůni tedy nejvýrazněji ucítíte křehkou frézii, která je zabalena v lehounce pudrově-krémových tónech jasmínu, a samozřejmě také jemný doušek vanilky.


Doplňující
informace:


Nejvýraznější element: krém

Rok uvedení: 2010

Reklama: zde


Složení parfému:

Hlava: vanilka, orosené okvětní lístky
Srdce: lotos, růže, jasmín, frézie, orchidej
Základ: bílá ambra, santalové dřevo



Vyzkoušeli jste? Napište svou vlastní recenzi nebo klidně jen názor do komentáře...


3 komentáře:

  1. Dnes jsem ji očmichala. Je nádherná! Pro milovnice výše jmenovaných parfému to pravé:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem byla 2x v parfumérii... pak až do večera "očuchávám" svoje zápěstí... úžasná...

    OdpovědětVymazat
  3. koupila jsem si ji naslepo,vůbec nelituji,je to nádherná čistá vůně,a jestli ji pořídíte jako dárek,určitě s tím nic nezkazíte.JEN MENŠÍ VÝDRŽ

    OdpovědětVymazat