Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 13. února 2010

Eubiona - péče o nohy



Eubiona je jedna z mnoha značek přírodní kosmetiky, přičemž si troufám tvrdit, že nejpovedeněji parfémovaná (vyzkoušela jsem pár nejrůznějších vzorečků její kosmetiky). Ovšem i dokonalost se dá hierarchizovat, proto na pomyslnou špičku slávy stavím jeden její produkt:


Krém na nohy se šalvějí

Info:
Krém pro intenzivní péči o nohy. Šalvějový extrakt zabraňuje pocení a podporuje prokrvení nohou. Poškozené, popraskané či hrubé pokožce nohou pomáhá tento krém jemnou péčí vrátit hladkost a pružnost. Původ: Německo. 50ml. Cena: 179,-Kč

Já koupila zde


Verdikt: Krémem jsem si nohy po koupeli namazala nanejvýše třikrát, ale mou místy opravdu ztvrdlou kůži samozřejmě neporazil. Jestli však stejně jako já nečekáte nějaké nadpozemské zázraky, krém vám doporučuji si zakoupit především kvůli jeho dokonalé vůni, která v sobě kombinuje krémově lehounce pudrovou svěžest téměř neznatelných bylinných tónů šalvěje (určitě se nebojte, neucítíte nic podobného šalvějovému čaji). Konkrétně já nyní krém používám spíše na ruce a pořád si k nim musím přičichávat ;-)


Žádné komentáře:

Okomentovat