Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 16. dubna 2015

GUCCI Guilty DIAMOND



Oblíbili jste si parfémy z řady Gucci Guilty? Reklamní kampaně na tyto parfémy jsou důvěrně známé. Zajisté jste si již někdy všimli plakátu se sexy dvojicí. Jedná se o herce Evan Rachel Wood a Chrisem Evansem, kteří propůjčili parfémům Gucci svoji tvář.

Dámské a pánské parfémy Gucci Guilty doknale zachycují elektrizující chemii milenců. Vůně symbolizují magnetickou přitažlivost, intenzivní vášeň a nespoutanou touhu. Nyní se příběh parfémů posunul o něco dále – pokračuje v nové limitované edici GUCCI Guilty DIAMOND.

Smyslnost dvojice protentokrát perfektně vystihuje hypnotizující lesk oslnivého diamantu. Bouřlivá vůně, která porušuje pravidla, působí přitažlivě stejně jako lesk diamantu. 

Dámská vůně GUCCI Guilty DIAMOND Pour Femme je orientálně-květinová, hřejivá a velmi sexy. Skládá se z růžového pepře, šeříku, kardamonu a smyslné ambry. 

Pánská vůně Gucci Guilty Pour Homme je velmi smyslná a vyzývavá. Obsahuje esence citronu, mandarinky a zeleného pepře. Nechybí ani levandule s hřejivým koriandrem a květem pomerančovníku. Dřevitý základ podtrhuje mužné charisma. 

Žádné komentáře:

Okomentovat