Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 24. dubna 2015

Calvin Klein Eternity Summer 2015



Jste milovníky vůně Eternity? Pokud ano, nastává nejvyšší čas vybavit se pro nadcházející léto novou limitovaou edicí Calvin Klein Eternity Summer 2015, která je plná sladkého ovoce!

Myšlenka vytvořit každé léto novou verzi jednoho z nejoblíbenějších parfémů na světě je možná lákavá, ale otázkou zůstává, do jaké míry je aroma parfému věrné původní vůni Eternity. Pokud totiž porovnáte složení obou vůní, nenaleznete kromě pižma a santalového dřeva v základu nic stejného. V podstatě by se dalo říct, že jsou to naprosto odlišná vůně pouze se stejným názvem.....Já osobně bych spíše uvítala, kdyby značka Calvin Klein raději trochu více zariskovala a přivedla na trh zcela nový parfém s novým názvem, ale to je věc názoru. Jaký máte vy? Líbí se vám tyto limitované edice?

Novince Calvin Klein Eternity Summer 2015 se ovšem nedá odepřít, že i když má s původní verzí parfému velice málo společného, sama o sobě je to vůně celkem vydařená. Obzvláště oceňuji velice lákavou kombinaci hrušky a melounu, jelikož díky těmto ingrediencím je parfém velmi sladký a pro léto jako stvořený. 

Vůně Calvin Klein Eternity Summer 2015 je inspirovaná jemnou mlhou, která se vznáší nad oceánem a barvami letní oblohy, které splývají s pláží. Parfém je plný pozitivní letní nálady, je vzdušný, romantický a krásně sladký. Jedná se tedy celkem o povedenou letní novinku, kterou určitě nic nezkazíte. Možná by byla vhodná i jako dárek na slepo....

Žádné komentáře:

Okomentovat