Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 9. února 2015

Roberto Cavalli Paradiso



Také s napětím očekáváte každou další novou vůni od Roberta Cavalliho? Já ano, a to zejména proto, že jeho vůně jsou vždy něčím zajímavé a velice dobře zapamatovatelné.

 I když je teď venku ještě zima, Roberto se nás rozhodnul potěšit novinkou plnou slunce a tepla. Jedná se o dámský parfém Roberto Cavalli Paradiso a zajisté si jej okamžitě zamilujete stejně, jako poslední letní novinku Exotic.


Vůně Roberto Cavalli Paradiso se skládá ze svěžích citrusových tónů, kterým vévodí sladké mandarinky a lehce nahořklý bergamot. Srdce vůně je ovšem výhradně květinové. Ukrývá se v něm jemný jasmín, který působí velice něžným a romantickým domem. V základu této vůně se objevují tóny borovice, cypřiše a podmanivého vavřínu. Tato vůně je netradiční, tajuplná a zároveň plná atmosféry Středozemního moře.

Dámská vůně Roberto Cavalli Paradiso působí velice optimisticky a doslova vás rozzáří. Její výdrž je perfektní na pokožce i na oblečení. Nádherný flakon vůně s broušeným uzávěrem evokující diamant, vzdává hold kráse italského slunečního světla.

Žádné komentáře:

Okomentovat