Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 16. února 2015

Jil Sander Simply



Hledáte vůni, která by se stala vaší druhou kůží? Potom si pořiďte parfém, který v sobě vůni kůže přímo ukrývá! Právě taková je totiž novinka od Jil Sander, která vás zajisté v mnohém překvapí, stejně jako mě.
Jedná se o vůni s jednoduchým názvem- Simply. Motivem této vůně je jednoduchost, elegance a smyslnost. To vše je pečlivě promíchané a uzavřené v designovém jednoduchém, ale za to velice moderním a vskutku nadčasovém flakonu.

Vůně Jil Sander Simply není nijak pompézní, ale přesto dokáže zaujmout. Nechybí ji notná dávka rafinovanosti a překvapí vás také svojí protikladností. Dokáže být něžná, poddajná i intelektuální a strohá-stejně jako móda Jil Sander.

Úvod vůně Jil Sander Simply se otevírá mandarinkovými tóny, které jsou doplněny svěžím bergamotem a jemnými fialkami. Srdce vůně je tvořeno hřejivým cedrovým dřevem, drahocenným pižmem a muškátovým oříškem. Základ vůně se skládá z exotického pačuli, sladké vanilky a intenzivní kůže. Designový flakon v dokonalém tvaru umocňuje jedinečnost této vůně.

Já osobně bych tuto vůni řadila spíše mezi unisexovou. Strohá nebo jednoduchá mi až tolik nepřipadá, spíše ji charakterizuje, živočišnost, smyslnost či tajuplnost. Fialkové tóny společně s kůží vytvářejí velice originální aroma. Jedná se o zajímavou vůni, která se může stát vašim osobním podpisem. Není úplně pro každého, ale pokud k vám sedne, bude vaším nebývale elegantním doplňkem stejně jako drahá kabelka či nové boty. 

Hlava: mandarinka, bergamot, lístky fialky

Srdce: cedr, fialka, pižmo, muškátový oříšek

Základ: pačuli, kůže, vanilka

Žádné komentáře:

Okomentovat