Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 22. února 2015

Paco Rabanne Invictus Collector Edition



Už dlouho jsem nezkoušela žádný pánský parfém, protože mě zkrátka žádný dostatečně nezaujal. Novinka od Paco Rabanne Invictus Collector Edition má ovšem tak lákavý a výrazný flakon, že jsem se o něj přeci jen musela začít zajímat. 

Pánský parfém Paco Rabanne Invictus Collector Edition je inspirovaný touhou zvítězit. Symbolizuje to především tvar flakon, který připomíná vítěznou trofej, stejně jako složení parfému, ve kterém naleznete bobkový list. 

Při navrhování této nové pánské vůně šlo o to, aby měl parfém hlubokou myšlenku a zároveň se jednoduše nosil. Počátek této vůně se skládá ze svěžích grepových akordů, mandarinky a osvěžující mořské vody. Srdcem vůně prostupují hedvábné tóny jasmínu a akordy bobkového listu. Základ vůně je tvořený exotickým pačuli, hedvábným mechem a vzácným guajakovým dřevem. 
 
Tato pánská vůně je velice svěží a zároveň podmanivá. Výrazné citrusové tóny hodnotím velice pozitivně.
Lehce nahořklé aroma bobkových listů společně s mořským aroma vytvářejí velice charizmatickou kombinaci. Vůni si dokážu představit na mladém muži, který rád sportuje a vyhledává pouze skutečně kvalitní věci.

Žádné komentáře:

Okomentovat