Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 28. ledna 2015

Co mě zaujalo v lednu v parfumerii?



V poslední době jsem neměla moc času zkoušet nové parfémy a tak jsem se rozhodla jen pro takovou krátkou návštěvu parfumérie. Co mě zaujalo? 

Zaujal mě především nový dámský parfém od Valetina, jehož výrazný růžový flakon zkrátka přehlednout nelze. Kdo by neměl rád vůně od Valentina a jeho důmyslné originální flakony, které by se mohly prodávat už jen jako dekorativní předmět na poličku. Nová růžová vůně Valentino Valentina Rosa Assoluto je vážně skvostná. Ukrývá totiž v sobě takové ingredience, jako je šafrán, pralinka, maliny, růže a květy pomerančovníku. Vše je podbarveno hřejivými tóny vzácného dřeva. Tato vůně je velice sexy a mohla by se velmi snadno stát srdcovkou.
 
Za zmínku ještě stojí nová Bottega Veneta Knot, která má sice o něco
nenápadnější flakon, zatímco jeho uzávěr vás zaujme určitě. Ono to „cosi“ na vrchu flakonu je totiž tradiční uzávěr kabelek značky Bottega Veneta. Tato vůně je velice elegantní, umírněná a zároveň přitažlivá. V jejím složení není nic, co by mohlo tuto harmonickou vůni pokazit, nebo ji udělat neúnosnou. Můžete se těšit na notnou dávku citrusů, klementinek, růží, levandule a pivoněk. Tuto vůni byste mohli koupit i naslepo jako dárek. Myslím, že sedne každé elegantní ženě, která si potrpí na klasiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat