Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 23. ledna 2015

Gucci Première Eau de Toilette



Pokud hledáte skutečně elegantní, lehkou a zároveň zářivou vůni, potom vyzkoušejte novinku Gucci Première Eau de Toilette, která je ideální pro každodenní nošení.


Tato jedinečná dámská vůně Première Eau de Toilette v sobě dokonale kombinuje květinové a citrusové tóny, které působí svěže i lehce zároveň. Ve svém úvodu nejprve tato vůně představí magické květy pomerančovníku, které jsou doplněné esencemi bergamotu. Vše je zalito prvotřídní šampaňským. Následně vás okouzlí srdce vůně, které se skládá z vzácné bulharské růže, hedvábného jasmínu, rozkvetlé frézie a drahocenného pižma. Závěr vůně je tvořený exotickým pačuli, hřejivým dřevem a esencemi kůže. 

Vůně Gucci Première Eau de Toilette je neobyčejně smyslná, živočišná a zároveň vytříbeně jemná. Své nositelce propůjčuje svůdnost a jas. I přes svou lehkost má velice dobrou výdrž. 

Neotřelé složení s vůní šampaňského činí z tohoto parfému skvělý doplněk pro slavnostní příležitosti. Ideální je ovšem také tehdy, pokud si chcete dopřát pocit luxusu jen tak, doma či v práci.....
Hlava: květ pomerančovníku, bergamot, šampaňské
Srdce: pižmo, bulharská růže, jasmín, frézie
Základ: pačuli, kůže, dřevěné tóny

Žádné komentáře:

Okomentovat