Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 15. října 2014

Vůně pro letošní podzim



Jaké vůně jsou ideální pro nadcházející podzim? Především sladké, hřejivé a s pestrým gurmánským složením. Pokud vám už taky letní svěženka nedostačuje a toužíte se oklopit podmanivou vůní smyslných podzimních parfémů, nechejte se inspirovat mým říjnovým výběrem vůní, které jsou dle mého názoru pro toto období roku jako stvořené!

Tato podmanivá a magicky přitažlivá dámská vůně je laděna do květinových a gurmánských tónů. Nejlépe by se dala charakterizovat jako hořké mandle v čokoládě. Delikátní aroma vůně vám během chladných dní zvedne náladu a zároveň sofistikovaně umocní váš sex-appeal. S vůní L'Instant Magic budete přímo k nakousnutí!

Dámský parfém Joop! All about Eve v sobě ukrývá velice příjemné
spojení svěžích jablek a sladké skořice. Vůni také lze přirovnat k pečeným jablkům posypaných vanilkou, která se ve složení také poměrně intenzivně vyskytuje. Zkrátka dokonalá podzimní variace.

Tato výrazně sladká vůně ukrytá v nápadně růžovém flakonku s elegantní mašlí se skládá jen z těch nejvítečnějších gurmánských pochutin. Parfém připomíná karamelový pudink, ve kterém jsou zalité sladké jahody a šťavnaté mandarinky. Tomuto parfému zkrátka neodoláte a jeho syrost i mírná nakyslost vás doslova strhne! Vše je navrch posypáno vanilkou. Vůně jako stvořená pro podzimní a zimní období.

Žádné komentáře:

Okomentovat