Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 7. října 2014

Escada Joyful



Escada Joyful je neobyčejně pozitivní parfém, který je až povrch naplněn radostí. Tato nádherně zářivá esence je přímo ztělesněním štěstí ukrytého v půvabně růžovém flakonu. 

Dámská vůně Escada Joyful je inspirovaná chvílí, kdy žena dostane kytici čerstvých květin, která jí rozzáří den. Tento spontánní a zároveň sebevědomý parfém vás doslova očaruje a umocní okamžiky, které si přejete opravdu vychutnat. Pozitivní náboj parfému se navíc může stát opravdovým magnetem na štěstěnu...

Vůně Joyful se postupně otevírá sladkou dření z černého rybízu, jejíž svěží aroma se proplétá s tóny hravé mandarinky a smyslného melounu. Srdce vůně je tvořeno vlhkou svěžestí lístků fialky a čerstvě natrhanými pivoňkami. Květinová vůně je lehce zakápnutá delikátní šťávou z nektarinek. Hřejivý základ je tvořený hedvábnou kombinací mechu, santalového dřeva a medu.


Tvar flakonu je inspirovaný mrakodrapem. Escada Joyful tak vzdává svůj hold životu ve městě a množství příležitostí pro šťastnou náhodu, které velkoměsto nabízí. 

Hlava: meloun, mandarinka, černý rybíz
Srdce: pivoňka, magnólie, nektarinka, lístky fialky
Základ: santalové dřevo, med, mech

Žádné komentáře:

Okomentovat