Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 27. října 2014

Co mě zaujalo v říjnu v parfumérii?



Po delší době jsem v říjnu zavítala do parfumérie a těšila jsem se na nějaké pořádné podzimní parfémy, nakonec jsem ihned u vchodu narazila na dvě novinky, o kterých se v poslední době celkem mluví v diskuzích na internetu. Nedalo mi to a vyzkoušela jsem je. Oba parfémy byly naprosto protikladné, a to nejen ve vůni, ale také ve své kvalitě...

Jako první parfém mi padl do oka Chloé Love story, který je v podstatě dalším příběhem o romantické pařížské lásce. Vůně Chloé Love story je převážně květinová, nejvíce jsem zaznamenala hořké pomeranče. Sametové aroma je velice příjemné, a zatímco dříve ve vůních Chloé převládaly spíše květinové tóny, tentokrát milovníky ovoce jistě tento parfém potěší. Potěšil i mě.

Druhou protikladou vůní, kterou jsem vyzkoušela, je nová Lady Gaga aEau de Gaga. Tato vůně je unisex, ale musím přiznat, že mi spíše evokovala pánský parfém. Na druhou stranu si ovšem dost dobře neumím představit muže, který by nosil parfém od Lady Gaga-asi snad jen nějaký její obdivovatel či fanoušek. Vůně Eau deGga je výrazně citrusová, až nakyslá. Její charakter je spíše takový drogerkový a musím říct, že Fame je o mnoho povedenější. Takže za mě palec dolů. A jaký je váš názor?
její

Žádné komentáře:

Okomentovat