Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 31. října 2014

Calvin Klein Reveal



Tato celkem čerstvá novinka od Calvina Kleina je unikátní hned ve dvou bodech. Za prvé vás již na první pohled zaujme svým designově dokonalým falkonem, který vás i přes svůj jednoduchý čtvercový tvar donutí zamyslet, zda se opravdu jedná o parfém a nejen dekorativní skleněný prvek do bytu. Po druhé vás tento parfém zaujme ještě víc, a to především svým složením. Poprvé totiž byla do parfému použita sůl, která v sobě dokonale uchovává voňavou stopu parfému a zároveň se v něm jakoby pozvolna rozpouští.

Dámská vůně Calvin Klein Reveal má za úkol evokovat erotickou smyslnou hru. Podtrhuje přitažlivost ženy, je velice intimní a důmyslná. Složení vůně je příjemně svěží a zároveň hřejivé. Kromě soli v něm naleznete růžový a bílý pepř, ambru, kosatec nebo santalové dřevo. 

Neobvyklý a velice moderní tvar flakonu byl navržen tak, aby připomínal polštář. Zde vidíte opravdu smyslný záměr při navrhování konceptu této vůně. Kombinace skla a kovu symbolizuje dualitu – tedy muže a ženu. Tváří tohoto parfému se stala supermodelka Doutzen Kroes. 

Hlava: pepř, sůl, růžový pepř, bílý pepř
Srdce: ambra, kosatec
Základ: santalové dřevo, vetiver, pižmo, kašmírové dřevo

Žádné komentáře:

Okomentovat