Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 11. listopadu 2014

Thierry Mugler Angel Eau Sucree



Jednou z posledních zajímavých novinek od značky Thierry Mugler, je již několikátá variace na téma legendární vůně Angel. Tentokrát se jedná o novinku Angel Eau Sucree, která je protentokrát celá obalená v cukru. 



Cukr naleznete nejen v názvu vůně, ale také v jejím složení. I flakon vůně ve tvaru muglerovské hvězdy je jakoby celý obalen v cukru. I samotná krabička evokuje retro pruhovanou dózu na cukr- zkrátka cukr je opravdu všude. A jak tento parfém tedy voní, také po cukru? Celkem by se dalo říci, že ano. 

Úvod vůně nejdříve otevírají šťavnaté červené bobule a později se začnou hlásit o slovo sněhové pusinky. V závěru vás jemně pohladí po kůži exotické pačuli zahalené do notné dávky vanilky.

I když se určitá podobnost s vůní Angel dá v tomto novém parfému najít, není to rozhodně důvod, proč by tato vůně musela být pouhou odnoží Angela. Myslím, že kdyby to byla zcela nová vůně bez toho nutného spojování s Angelem v názvu, jistě by sklidila větší úspěch. Takto ji lze spíše jenom ohodnotit jako ne příliš vydařený Angel....a jaký je váš názor?


Hlava: červené bobule
Srdce: sněhová pusinka
Základ: vanilka, pačuli

Žádné komentáře:

Okomentovat