Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 16. září 2014

Lacome La Vie Est Belle L’Absolu



Léto vystřídaly chladné dny a podzim už ťuká na dveře. Pokud přemýšlíte nad tím, jakou vůní si letos zpříjemníte odpolední procházky spadaným listím anebo vzrušující večírky s vašimi přáteli, mám pro vás skvělý tip v podobě dámské vůně La Vie Est Belle L’Absolu od značky Lancome!

Jak poznáte již podle názvu, tato vůně navazuje na veleúspěšný parfém La Vie Est Belle, který si za krátkou dobu své existence oblíbilo velké množství žen po celém světě. I pro mě je La Vie Est Belle srdcovka. Na této vůni totiž miluju její eleganci a pozitivní ladění, které vám vážně dokáže vykouzlit úsměv na rtech podobně široký, jako má samotná ambasadorka vůně Julia Roberts. 

Verze parfému La Vie Est Belle L’Absolu je o něco hřejivější, tajuplnější a tudíž jako stvořená pro podzim. Navíc v ní naleznete typicky podzimní ingredience, jako je hruška anebo černý rybíz. Tento zajímavý marmeládo-džemový začátek postupně nahradí esence pomeranče, hedvábného jasmínu a svůdné růže. V závěru vůně vás okouzlí sladká vanilka, hedvábný kašmír a dopřát si také můžete výtečné gurmánské tóny v podobě delikátních pralinek.

Do této vůně se budete moci zkrátka zachumlat jako do teplého svetru a její sladké tóny opět předznamenávají příjemné a pozitivní aroma plné chuti do života. Oslaďte si podzim s vůní Lacome La Vie Est Belle L’Absolu!


Hlava:
hruška, černý rybíz
Srdce:
květ pomerančovníku, jasmín, kosatec, růže
Základ:
vanilka, kašmírové dřevo, fazole Tonka, pralinka

Žádné komentáře:

Okomentovat