Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 23. září 2014

Hugo Boss Boss Ma Vie



Také milujete ten pocit, když se vracíte z práce domů? Tuto chvíli máte jenom pro sebe. Zatímco doma na vás na váš čeká další kolotoč vaření a uklízení, během cesty z práce se můžete po náročném dni příjemně odreagovat a načerpat trochu sil....

Právě touto výjimečnou chvílí se inspiroval Hugo Boss při návrhu nové dámské vůně Hugo Boss Boss Ma Vie, jejíž ambasadorkou je opět půvabná hollywoodská herečka Gwyneth Paltrow.

Tento výjimečný dámský parfém má zajímavé složení, protože ihned v úvodu vás může zaujmout květ kaktusu. Já osobně se s touto esencí setkávám v parfému poprvé. Dále ve vůni dominují květy růží, frézie a hedvábného jasmínu. Základ vůně je tvořený cedrem a dřevěnými tóny.

Růžový jednoduchý flakon vůně koresponduje s jednoduchým střihem saka, které na sebe Gwyneth oblékla v reklamně na tento parfém. Sako bylo speciálně navrženo tak, aby podtrhlo jedinečnou krásu a charisma této úspěšné herečky. 

Vůně Hugo Boss Boss Ma Vie je vzrušující, vzdušná a nijak se nevnucuje. Její jemné ale za to propracované aroma v sobě ukrývá kapku dynamiky i uvolnění zároveň. Parfém Boss Ma Vie je jako stvořený pro městské ženy, které jsou sebevědomé, sofistikované, elegantní i romantické.

Hlava: kaktus
Srdce: růže, jasmín, frézie
Základ: cedr, dřevěné tóny

Žádné komentáře:

Okomentovat