Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 31. srpna 2014

Calvin Klein Euphoria Gold



I když je ještě oficiálně léto, venku je už zima, jako kdyby byl podzim. Do tohoto deštivého a chladného počasí perfektně zapadá novinka od Calvina Kleina s názvem Euphoria Gold. Jedná se o další limitku a další přetvoření oblíbeného parfému Euphoria, který dlouhodobě patří v e-shopech mezi top oblíbené parfémy.

A jaká je tedy Euphoria Gold? Její zlatavý flakon předznamenává hřejivou vůni, a když jej otevřete, jako první pocítíte aroma delikátního medu. V tomto případě tedy flakon perfektně koresponduje s obsahem lahvičky.

Když jsem si vůni Euphoria Gold stříkla na zápěstí, nejdříve jsem zaznamenala lehké citrusové tóny v podobě šťavnatých mandarinek. Postupně se začalo čím dál více uvolňovat medové aroma, které působí velice jemně a hřejivě a nakonec se ve vůni rozvinuly santalové tóny společně s pižmem a exotickým pačuli.
Tato vůně je skvělou volbou do deštivých a zachmuřených dní. Příjemně vás totiž zahřeje a dodá vám tu pravou podzimní náladu. Vůně medu evokuje horký čaj oslazený medem, který si dáte po podzimní procházce. Tuto vůni doporučuji všem, kteří mají rádi vůně od Calvina Kleina a chtějí vyzkoušet nějakou zajímavou novinku pro nadcházející chladné nyí. Tato vyvážená medová kompozice vás zajisté dostane!

Žádné komentáře:

Okomentovat