Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 26. srpna 2014

Lolita Lempicka Elle L'aime



Jste milovnice všeho, v čem se objevuje kokos? Potom je právě pro vás novinka od Lolity Lempicke! 

Pokud jste již v minulosti narazily na rádoby kokosovou vůni, která tak akorát voněla jako voňavka z levné drogerie, parfém Elle L'aime vám poskytne skutečně kvalitní kokosové aroma, které je intenzivní a zároveň velice příjemné a nenucené.


V počátku vás vůně nejprve osvěží čerstvou limetou a bergamotem. Postupně však začnou stále více a více pronikat kokosové tóny, které jsou doplněné jasmínem a exotickým ylang-ylang. Velice zajímavá kombinace vznikne také díky vanilkovému aroma, které vás pohladí v samotném závěru.

I když tato vůně patří do kategorie sladkých vůní, rozhodně není přeslazená. Navíc by se také dalo říci, že spíše nežli pro mladé dívky, tato vůně perfektně sedne k dospělé ženě. Parfému Elle L'aime ale nechybí ani jistá rozevlátost a hravost. Ovšem v umírněnější podobě, než byste možná od letní kokosové vůně čekaly. Tato romantická a zamilovaná vůně, jak je uvedeno již v názvu, je ušitá na míru všem ženám, které si rády dopřávají kokos, milují léto a jsou zamilované. Minimálně do kokosu ano. J

Žádné komentáře:

Okomentovat