Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 7. července 2014

Trussardi A Way for Her & for Him



Luxusní značka Trussardi se rozhodla přijít na trh s parfémy pro mladé. Vzhledem k tomu, že já osobě mám tuto značku spíše spojenou s parfémy pro starší generace, je to pro mě docela milé překvapení. Jedná se o dvojici parfémů pro něho i pro ni s názvem Trussardi A Way. Parfémy mají velice působivé a originální flakony ve výrazných barvách, které vypadají velice moderně a možná vám také padnou d oka, stejně jako mě.

Vůně Trussardi A Way for Her & for Him vyjadřuje touhu najít v životě svoji cestu. Evokovat vám také může muže a ženu - originální svět mladé dvojice, která se vydává hledat nové horizonty a způsoby. I když mohou být jejich cesty v detailech odlišné, jejich osudy jsou navždy propojené. 

Vůně je o hledání sebe sama a naplňování vlastního osudu. Zároveň poukazuje na to, že je důležité mít v životě své sny a být jimi inspirován. Právě inspiraci naleznete také v těchto vůních, které jsou protikladné, a přesto se doplňují. Univerzální barvy flakonů (růžová a modrá) jsou speciálně vybrané pro snadnou identifikaci ženského a mužského světa. Kombinace skla a hliníku působí velice osobitě. Na obou flakonech naleznete unikátní logo chrta, které je již více než 40 let symbol elegance a stylu značky Trussardi.
 
Trussardi A Way for Her je velice smyslná dámská vůně, která se skládá z ovocných, květinových a orientálních tónů. Zlato-růžová kombinace dámského flakonu evokuje západ slunce. Parfém podtrhne vaší svůdnost a krásu.

Hlava: čaj, broskev, bergamot
Srdce: tuberóza, jasmín, frangipani
Základ: vanilka, pižmo, santalové dřevo, ambroxan, vetiver

Trussardi A Way for Him je mimořádně svůdný a zároveň svěží parfém, který vás okouzlí svými orientálními tóny a dřevitým základem. Nechybí ani šťavnaté ovoce, které vám dodá pozitivní nadhled. Stříbrno-modrá kombinace flakonu evokuje barvu Středozemního moře.

Hlava: bergamot, grapefruit, citron
Srdce: mořské tóny, zelené tóny
Základ: dřevo, pačuli, vanilka





Žádné komentáře:

Okomentovat