Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 30. června 2014

Vůně léta 2014



Jaké vůně budou vládnout letošním prázdninám? Tento rok mezi novinkami najdete zejména parfémy plné exotiky. Abyste se lehce zorientovali mezi vůněmi, které vám nesmí chybět na vaší dovolené, připravila jsem pro vás malý výběr těch nejzajímavějších kousků.

Tato velice smyslná dámská vůně je inspirovaná exotickým pralesem, ve kterém rozkvétají pestrobarevné květiny. Jedinečná chuť sladkého manga a vůně křehkého frangipani vám dodají skutečně prázdninovou náladu. Výrazný růžový flakon navíc podtrhuje vzrušující atmosféru vůně.

Pokud hledáte pravé letní osvěžení, potom zajisté neodoláte novému
zelenému čaji od Elizabeth Arden Green Tea Yuzu. Jedinečná kombinace čaje, citronové šťávy, rybízu a máty vám připomene rozpálené odpoledne na dece u vody i podvečerní letní párty s přáteli. Jedinečná čistota a svěžest této vůně vás naprosto dostane.

Nová vůně od značky Issey Miyake je jako stvořená tohle pro léto! Okouzlující propojení ovocných a dřevitých tónů vás naprosto dostane. Šťavnaté tóny grapefruitu a marakuji se snoubí se sladkým liči. O pravý příval svěžesti se postarají nespoutané vodní tóny. Taro vůně vás skvělě doplní při procházce po pláži.
 
Tato pánská vůně je jako stvořená pro všechny charizmatické muže,
kteří milují pohyb, svobodu a nespoutanost moře. Tato vůně vyhřátá na kameni vás okouzlí svojí svěží hořkostí citrusových plodů. Energické vodní tóny se propojují s vůní kadidla a vytvářejí tak vůni, která podtrhne váš sex-appeal. 

Pánská vůně navazující na oblíbenou Dolce & Gabbana Light Blue vás zanese až na italský ostrov Vulkano, z jehož útrob vystřikují horké prameny. Muž, který tuto vůni nosí, ví, co chce. Spalující touha a nespoutaná vášeň, to jsou synonyma pro tento parfém. Kombinace zázvoru, cypřiše a levandule vám dodá smyslný sexy pocit.


Žádné komentáře:

Okomentovat