Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 22. července 2014

DKNY Be Delicious Skin první hydratační parfém



Právě teď v létě je velice příjemné jakýmkoliv způsobem osvěžit pokožku. Právě proto mám pro vás skvělý tip na léto v podobě unikátního hydratačního parfému DKNY Be Delicious Skin, který přináší opravdu něco nového!



Tento parfém je speciálně navržen tak, aby dodal vaší pokožce nejen vůni, ale také hydrataci, jemnost a zářivost. Pokaždé když si jej stříknete na kůži, tak budete nejen vonět po jablkách, ale také dodáte smyslný vzhled vaší pokožce. Hydratace navíc není nikdy dost, proto tuto skvělou novinku zajisté oceníte zejména teď v létě.

Vůně DKNY Be Delicious Skin obsahuje jedinečný komplex AppleFusion, což je patentovaná směs, která pečuje o pokožku. Parfém obsahuje v podstatě stejné ingredience jako důvěrně známá vůně DKNY Be Delicious, ve složení naleznete navíc akorát extrakt z listu Aloe Barbadensis a extrakt z listu moruše. Tyto látky zajišťují okamžitou hydrataci a dodávají pleti zářivost. Po použití má být navíc pleť zklidněná, jemná a vyhlazená.

Parfém DKNY Be Delicious Skin má ultra jemný rozprašovač který vytváří lehkou mlhu. Flakon vůně vychází opět z tvaru jablka, ale tentokrát je inovován tak, aby se ještě lépe držel v ruce při aplikaci. 

Hlava: okurka, magnólie, grep
Srdce: fialka, jablko, růže, tuberóza, konvalinka
Základ: jantar, santalové dřevo, dřevo

Žádné komentáře:

Okomentovat