Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 19. května 2014

Zajímavé novinky v parfumériích



Na co teď můžete narazit v parfumériích? Novinek je opravdu spousta. Před pár dny jsem vyzkoušela tyto dvě dámské vůně, a obě mě zaujaly. Pokud přemýšlíte jakou vůni si pořídit na léto, poté se nechejte inspirovat mým výběrem.

V poslední době se doslova roztrhl pytel s ovocnými limitkami. Své letní limitky se dočkala i značka Guess. Na celkem úspěšný loňský podařený kousek Guess Girl, tak navazuje letní limitovaná edice GuessGirl Summer 2014, která je velice smyslná!

Vůně je inspirovaná letní idylkou prosluněných kalifornských pláží, které se stávají zdrojem letních radovánek, vzrušení i flirtování. Slunečnou atmosféru rozpálené písku evokuje v první řadě flakon parfému, který má protentokrát výrazně žlutou barvu. 

Po otevření flakonu Girl Summer 2014 pocítíte květinově-citrusové aroma, které se skládá z mandarinky, bergamotu, leknínu, orchideje a jemných akordů dřeva. Vůně je plná svěžesti a podtrhne váš sex-appeal. Pro mladé dívky, které hledají letní dobrodružství je tato vůně jako stvořená.

Zajímavou novinku nedávno také uvedla značka Calvin Klein, která opět oprášila jeden ze svých největších hitů, kterým je bezpochyby dámská vůně Euphoria. S podobným názvem Calvin Klein Endless Euphoria tak na vás v parfumériích čeká něžně svůdná vůně, ukrytá v průsvitném flakonku.

Tato dámská vůně je romantická, zasněná a neuvěřitelně vzdušná. Ingredience jako je mandarinka, květ třešně, a nebo šeřík jistě napovídají, že se jedná o skutečně nežnou, až skoro pohádkovou vůni. Pokud jste milovnice jemných smyslných vůní, poté ji určitě vyzkoušejte!

1 komentář: