Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 26. května 2014

Moschino Cheap & Chic Chic Petals



Rozhodla jsem se zapátrat v některých zajímavých vůních z loňského roku, které jsem v tom velkém množství novinek nestihla vyzkoušet. Do oka mi padla veselá vůně ve výrazném červeném flakonku Cheap &Chic Chic Petals od Moschina.
 
Tato ovocně-květinová vůně v sobě ukrývá takové dobroty, jako jsou lesní jahody nebo granátové jablko. Zaujala mě i taková netypická ingredience, se kterou se parfému setkávám poprvé, a tou je červený zázvor. Květinové srdce je tvořené gardénií, leknínem a červenou orchidejí. Vše je doplněno smyslným dřevitým základem, ve kterém samozřejmě nesmí chybět pižmo. 

Dámská vůně Moschino Cheap & Chic Chic Petals má vyjadřovat lehkost, radost ze života a spontánnost. Její název – Chic Petals znamená v překladu něco jako „vkusné okvětní lístky“, což evokuje myšlenku elegantní ženy, která miluje přírodu a užívá si ji plnými doušky. Tyto okvětní lísky jsou nakreslené i na lahvičce parfému. 

Vůně Cheap & Chic Chic Petals by měla být v podstatě něco jako elixír štěstí. Dokonale zrcadlí smyslové požitky a nespoutanost.

Na mě tato vůně působí jako jahodová šťáva, kterou se osvěžíte v letním pozdním odpoledni. I když vůně
Moschino zrovna moc nevyhledávám, tahle mě skutečně zaujala. Možná zejména proto, že miluju jahody a asi nikdy se mi jejich aroma neomrzí. Parfém je vhodný spíše pro mladší ročníky, mohla bych jej doporučit i malým slečnám, které už začínají pokukovat po nějaké vůni z dospělácké kategorie. Bohužel výdrž parfému není moc dobrá, jinak mu až tak nemám co vytknout. Takovýto typ jahodové vůně jsem už nějakou dobu hledala, protože se do ovocných parfémů spíše přidávají třešně a lesní jahoda není v těch luxusnějších parfémech tolik běžná.

Moschino Cheap & Chic Chic Petals je tak můj další tip pro vůni na léto. Pokud na její červený flakon v parfumérii narazíte, potom ji určitě vyzkoušejte – obzvláště pokud také milujete jahody. 




Žádné komentáře:

Okomentovat