Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 31. května 2014

Jaká je vůně Lady Gaga Fame?



Před pár dny jsem byla v jedné drogerii, a protože jsem si v ní tak trochu krátila čas, nedalo mi to a rozhodla jsem se vyzkoušet pár vystavených parfémů. V těch větších drogeriích totiž můžete narazit i na některé luxusnější a dražší parfémy, nežli jste běžně zvyklí. Nejdříve jsem si na ruku stříkla Guess Girl, a potom Katy Perry Killer Queen. Obě tyto vůně mě nijak nezklamaly a dokonce se mi i k sobě hodily. Když jsem pohledem přejížděla regál dál, nemohla jsem si nevšimnout tolika diskutovaného parfému Lady Gaga Fame.

Musím přiznat, že tento parfém mě doposavad k vyzkoušení moc nelákal. Zpěvačku Lady Gaga moc v lásce nemám, a vzhledem k tomu, že byl parfém v reklamách propagován jako temný a ponurý, prozatím jsem jej v pořadníku odsunula až ke konci. Když jsem spatřila mezi růžovými vodičkami levnějších parfémů  toto černé vajíčko, které svým tvarem až nápadně připomíná lis na ovoce od Philippe Starcka, řekla jsem si, že ta chvíle právě přišla. 

Výsledek je takový, že celá ta stylizace parfému do tajemného femme fatale mi připadá jako jedna velká bublina. Kdyby tato vůně vyměnila flakon za růžovo oranžovou skleničku s dívčími malůvkami, ani by vás nenapadlo, že se jedná o vůni od extravagantní Lady Gaga. Temné akordy z rulíku nebo kadidla jsem v podstatě nezaznamenala, možná jen pár vteřin po stříknuté na kůži. Velice brzy se ovšem vůně přeměnila v meruňkovou šťávu oslazenou medem, a v podstatě se mi i líbila. Je to taková slaďoučká vůně pro mladé ženy a dívky, které ještě nemají odvahu používat těžší ženské parfémy. I když Lady Gaga Fame není úplně tak vzdušná, abyste ji nosili do horkého letního odpoledne, přesto je to pořád ještě slabota.
 
Pokud jste tedy milovníci meruněk a medových vůní, směle ji vyzkoušejte a černý netradiční flakon vám vždycky připomene, že to není kousek meruňkového zákusku na talířku, ale velice nevšední a tajemná vůně od sebevědomé zpěvačky.

1 komentář:

  1. tento parfém je vážně nic moc, vyhozené peníze...naštěstí dávám přednost úplně jiným typům vůní

    OdpovědětVymazat