Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 6. dubna 2014

Versace Bright Crystal Absolu



Dámský parfém Versace Bright Crystal patří mezi stálice na trhu. Světlo světa spatřil poprvé v roce 2006 a okamžitě se stal velkým hitem. Jak už tomu bývá, tuto vůni jste mohli jeden čas cítit všude. Když ale prodej parfému trochu poklesl, bylo potřeba jej znovu dostat na výsluní, a proto se teď na pultech parfumérii objevila „novinka“ s názvem Versace Bright Crystal Absolu.

Slovo novinka jsem do uvozovek dala schválně. V tomto případě se totiž úplně tak o novinku nejedná. Ve složení se totiž můžete dočíst, že ingredience zůstali v podstatě stejné. Parfém Versace Bright Crystal Absolu tedy voní úplně stejně jako jeho první verze, pouze je protentokrát o něco výraznější a má větší výdrž. 


Je to velké zklamání? Jak pro koho. Ti co tento parfém nosí, možná zatleskají, a těm co parfém nevoní, je to v podstatě jedno. Jedinou novinkou v parfému je o něco zahořklejší začátek, nežli jste tomu u této vůně zvyklí. Do půl hodiny je ale po všem a poté se vám opět připomene ono důvěrné aroma…Ani výrobce se netají s tím, že je vůně stejná. V propagačních materiálech se totiž můžete dočíst, že se jedná o výjimečně zvýrazněnou verzi.

I flakon vůně zůstal původní, pouze jeho zabarvení je sytější. Chybět opět nemůže ani notoricky známý uzávěr ve tvaru obroušeného diamantu.…
Musím se přiznat, že mě s tímto oprášením vůně Bright Crystal značka Versace trochu překvapila. Vůbec jsem neočekávala, že se by se Versace pustila tak trochu na tenký led, s jedním ze svých nejprodávanějších dámských parfémů. Jak je vidět, nakonec se toho i výrobci zalekli, a namísto experimentování vůně pouze zintenzivnili. Vzhledem k tomu, že jsou v poslední době výrazné vůně velice moderní a žádané, to byl nakonec možná krok do předu, který se vyplatí. I pro mne je to nakonec dobrá zpráva, a i když jsem doposud neměla potřebu vůni Bright Crystal vlastnit, nyní vážně uvažuji, že si její novou intenzivní verzi Bright Crystal Absolu pořídím. Nyní se totiž perfektně hodí nejen pro denní nošení ale i k večerní róbě nebo na vášnivou schůzku…

Žádné komentáře:

Okomentovat