Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 12. dubna 2014

Bvlgari Aqva Amara



Každá značka vůní je něčím typická. Když se řekne pánský parfém od značky Bvlgari, ihned mi v mysli vyskočí kulatá Aqva Puor Homme a její zástup pokračovatelek Aqva Marine Pour Homme  nebo Aqva Pour Homme Toniq. Pánské parfémy Bvlgari proto řadím do takové své „námořnické“ kategorie, podobě jako tam mám např. pánské parfémy od J.P.Gaultiera. 

I tento rok si může Bvlgari připsat na svůj účet další „námořnickou vůni“, jedná se o pánskou toaletní vodu Bvgari Aqva Amara, a musím říct, že mě opravdu nadchla!

Všechny vůně od Bvlgari z řady Aqua jsou inspirované Středozemním mořem, které je považováno za odvěký symbol plodnosti, hojnosti a života. Nespoutaná síla moře se odráží i v mužích, kteří se v této oblasti narodili, a i protentokrát můžete vidět v reklamním spotu opáleného statného krasavce, který neváhá neohroženě skočit do rozbouřeného moře pro svůj poklad – novou pánskou vůni Bvgari Aqva Amara!

Bvgari Aqva Amara má na rozdíl od svých předchůdkyň flakon v barvě mědi, a liší se i svým aroma. Zatím co doposud jsme byli zvyklí na čistou svěží vůni oceánu, tentokrát je o něco silnější a kromě vodních tónů v ní naleznete hořké pomerančové tóny, výrazné pačuli a zajímavou kombinaci dřev s náznakem zemitých tónů a kamení. Aqva Amara je zkrátka jako mořská voda prohřátá na slunci. Vůně je o něco více charismatická, podmanivá a již poztrácela trochu ze své univerzálnosti, kterou mohl nosit každý. Dokáži si ji představit na opáleném odhodlaném muži, který je rozený elegán. Má na sobě bílou košili, sako a pouhým pohledem dokáže svést každou ženu.


Žádné komentáře:

Okomentovat