Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 20. dubna 2014

Dolce & Gabbana Dolce



Za poslední týdny se parfumériích objevilo tolik novinek, že ani nestíhám všechny sledovat. Pro dnešní recenzi jsem si vybrala jednu zcela novou vůni od Dolce & Gabanny. Zajímalo mě totiž, na co chystá tato značka své zákaznice letos ulovit. Zatímco vloni na nás ze všech stran vykukovala oprášená verze staré dobré Light Blue, tentokrát přišla D& G na trh s absolutní novinkou jednoduchého a příznačného názvu - Dolce. Jaká tedy je Dolce? Více se dozvíte v následujícím článku:

Dolce & Gabbana Dolce je jednoduchá vůně vytvořená tradičním poctivým postupem stejně jako vyšívané dámské šaty. Vůně je nevinná, mladá a zároveň velice ušlechtilá. Symbolizuje dokonalost jedné jediné květiny – bílého amarylisu – jihoafrickýho květu, který protentokrát Dolce & Gabbana použila do svého parfému. Flakon vůně působí velice elegantně a sofistikovaně. Jeho uzávěr je vytvarovaný do podoby bílé květiny a okolo hrdla je uvázaná černá stužka, která evokuje černého motýlka s bílou košilí, což je nostalgický podpis někdejších přehlídek Dolce & Gabbana. 

Dle mého názoru je Dolce & Gabbana Dolce ideální pro ženy, které vyhledávají svěží romantické vůně,
které nejsou nijak extravagantní, ale díky tomu jsou alespoň více přijatelné pro okolí. Vůně Dolce je velice příjemná, tělová vůně, která je pro jaro v rozkvětu jako dělaná.

Hlava: lístky neroli, květ papáji
Srdce: bílý amarylis, bílý narcis, bílý leknín
Základ: kašmír, pižmo, santal

Žádné komentáře:

Okomentovat