Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 30. března 2014

Davidoff Cool Water Coral Reef



Jaro je tu a vzhledem k tomu, že teploty jsou již v podstatě letní, mohou pánové vytáhnout svěží parfémy, které je příjemně zchladí a dodají jim tu pravou sebejistotu. V parfumeriích se v březnu objevila limitovaná edice pánské vůně Davidoff Cool Water Coral Reef, která navazuje na legendární vůni z roku 1988 Davidoff Cool Water.
 
V roce 2012 se značka Davidoff spojila s National Geographic Society a v rámci programu Pristine Seas, který je zaměřen na ochranu oceánů po celém světě, vznikla edice Davidoff Cool Water Woman Into The Ocean, jenž byla inspirována hloubkou a nespoutaností oceánu. 

Tento rok v březnu se tedy objevila další limitka, která upevňuje podporu pro ochranu oceánu. Tentokrát parfém poukazuje na ochranu Velkého korálového útesu.
 
Pánská vůně Davidoff Cool Water Coral Reef je plná citrusových svěžích tónů, které jsou doplněny mátou a podmanivými akordy santalového dřeva. Flakon je ozdobený kresbou korálů a na krabičce parfému je znázorněný pohled na Velký korálový útes z ptačí perspektivy. Vůně je vhodná pro teplé jarní a letní dny, perfektně doplní muže, kteří vyznávají sportovnější styl a hledají pro sebe to pravé osvěžení. 

Hlava: mandarinka
Srdce: máta
Základ: santalové dřevo

Žádné komentáře:

Okomentovat