Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 22. března 2014

Nina Ricci Nina L'Eau



Parfémy Nina Ricci patří k mým oblíbeným a dalo by se říci, že oproti ostatním mě tato značka zatím nikdy nezklamala. Asi to bude tím, že po celou dobu si tyto vůně udržují jednotnou linku, která se více či méně objevuje v každém parfému…Parfémy Nina Ricci se nejvíce proslavily svými jablíčky, které se pravidelně objevují na flakonech i ve složení vůní. I když za dobu svého působení na trhu s parfémy značka vyprodukovala i takové výjimky jako je např. Nina Ricci L'Air du Temps nebo Nina Ricci Mademoiselle Ricci, všechny vůně spojuje velká dávka romantiky a jisté pohádkovosti.

Symbolem značky však nadále zůstávají jablka a už jsme si tak nějak všichni zvykli, že parfémy Nina Ricci jsou navrhované pro půvabné křehké princezny milující šťavnatá jablíčka…proto ani tentokrát tomu nebude jinak. Rozhodla jsem se zapátrat po nějakých dalších a hlavně neokoukaných vůních pro letošní jaro a objevila jsem tuto zajímavou vůni Nina Ricci Nina L'Eau, která se mi někam zakutálela mezi loňskými novinkami. 


Vůně Nina Ricci Nina L'Eau mě opět nadchla. Flakon má tentokrát lehce narůžovělou barvu, vůně uvnitř je ovšem překvapivě intenzivní. Jsou v ní cítit citrusy, jablka a třešně, závěr je jemný pudrový. Vůně je sladká, ale ne nepříjemným způsobem. Perfektně se hodí pro denní nošení. Určitě stojí za vyzkoušení, i když ji možná v parfumérii mezi ostatními vyskládány jablky snadno přehlédnete. Možná by to ale byla škoda, co když právě tohle jablko, padne zrovna vám!




Žádné komentáře:

Okomentovat