Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 17. března 2014

Tipy na jarní vůně



Jaro je tu a s ním i jarní vůně. Rozhodla jsem se proto doporučit vám nějaké zajímavé jarní svěženky. Nakonec z toho nejlépe vyšly tři, které sice nepatří mezi čerstvé novinky, ale zato jsou to osvědčené srdcovky, které se pro tohle roční období hodí zkrátka nejlépe.

Moschino Funny!
Tento parfém znamená v překladu veselý, a tudíž by se měl pro jarní měsíce skvěle hodit. Jedná se o tzv.ovocenku, která možná nebude nic pro opravdové gurmány, ale za to bych ji v zástupu důvěrně známých ovocných parfémů rozhodně řadila k těm originálnějším. V úvodu sice voní trochu nahořkle, ale postupně se rozvine do osvěžujícího aroma zeleného čaje. Parfém Moschino Funny! by mohl na jaře perfektně doplnit všechny hravé ženy a dívky, které jsou rády nápadité.

Která vůně by se měla na jaro hodit více ńež Versace Versence, která ve svém složení uvádí narcisy? Tato květina se v parfémech moc často neobjevuje, a proto určitě stojí za to dát světle zelenkavé vodičce Versace Versence šanci - možná, že vám nakonec opravdu zpříjemní slunečné jarní dny! Nejedná se ovšem o úplně typickou svěženku, jelikož se vám během dne docela rychle přemění na dřevitou vůni. Budete se v ní cítit hodně žensky a je spíše hřejivějšího charakteru.

Jaro je čas lásky a proto není nic lepšího než to dát svému protějšku
patřičně najevo s dámským parfémem Lavin Marry Me! Tato vůně s purpurovou mašlí je opravdu romantická. Mísí se v ní pomeranč s bílými květinami a růžemi a jistě jí nelze nic pokazit. Tuto vůni bych řadila rozhodně mezi favoritky mezi jarními vůněmi. Sice to asi nebude ten pravý šálek kávy pro temperamentní vášnivky, ale zato skvěle doplní ženy křehčího typu, kterým přidá na eleganci a dobrém pocitu.


Žádné komentáře:

Okomentovat