Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 7. března 2014

Roberto Cavalli Exotica



Návrháři parfémů se již nemohou dočkat léta, a i když jaro teprve začalo, na pultech se to v poslední době hemží parfémy s nádechem exotiky a prázdninových dní. S předstihem si proto můžete už v březnu pečlivě vybírat z exkluzivních novinek, které vám zajímavě zpestří nadcházející prosluněné dny.

Jedním takovým parfémem, který mě v parfumérii zaujal je parfém s výrazným, sytě růžovým flakonem Roberto Cavalli Exotica, a myslím, že by se už jen pro svůj výrazný obal mohl stát hitem tohoto léta. Parfém vypadá opravdu lákavě a nelze jej prostě jen tak přejít…

Dámský parfém Roberto Cavalli Exotica byl navržen jako pocta pestrým květinovým vzorům, které se staly naprostou ikonou a poznávacím znamením modelů od Roberta Cavalliho. Italské kořeny a svět výrazných barev jdou spolu dokonale ruku v ruce. Samotný Roberto o svém vztahu k barvám prohlásil: „Barvy jsou život a zábava, nemohu proto uvažovat černobíle.“

Parfém Exotica s sebou přináší opravdový smyslný požitek, který představuje nový rozměr ženskosti. VůněExotica v sobě propojuje křehkost květin i divokost tygra.  Zvířecí nespoutanost a síla je symbolizována také na flakonu, kde utváří tygrovaný náhrdelník v slonovinové a šedé barvě dokonalou ozdobu hrdlu flakonu. 
má za úkol evokovat sofistikovanou ženu, která vládne svým šarmem a ví jak upoutat své okolí. Parfém

V dámském parfému Exotica  převládá vůně manga a rozkvetlého frangipani, které připomíná atmosféru pravé tropické džungle. Takže pokud milujte mango, potom právě tohle bude vůně pro vás! Vůně je velice sladká, spíše pro mladší ročníky a vhodná zejména pro denní nošení.  

Žádné komentáře:

Okomentovat