Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 28. února 2014

Giorgio Armani Si



Značka Armani má ve svém, sortimentu dámských parfémů již po několik let neohrožené stálice, které se staly srdcovkami zástupů žen po celém světě. Patří mezi ně zejména důvěrně známá vůně Acqua di Gioia a Code Woman

Mezi posledními novinky dámských parfémů od Aermaniho je jemná tělová vůně Giorgio Armani Si, která se nese v duchu decentní elegance, která je pro tuto značku typická již od jejího vzniku.

Dámský parfém Giorgio Armani Si má za úkol symbolizovat pravý ženský šarm, sílu a nezávislost duše.

Já osobně tento parfém nepovažuji za cosi převratného. Rozhodně to není nic, co tady ještě nebylo. Každopádně je to parfém, který neurazí a lze jej směle zařadit do tzv. nositelných vůní, které nijak neprovokují ani nepobuřují. Je to dáno zejména jednoduchým složením, ve kterém vyniká růže, vanilka a hřejivé dřevo. Takže vidíte, že na této kompozici opravdu nejde nic pokazit. Za zmínku ještě stojí jemný fréziový podtón, který na pár minut příjemně rozbouří onu harmonickou syntézu. Po chvíli se ovšem zmírní a souzní vám s vůní vaší pokožky. Květiny ve vůni obsažené jsou velice jemné a čisté, jakoby ve vysoké skleněné váze, ze kterých vykukují jen špičky okvětních plátků.
 
Co mě také na vůni zaujalo, byl její flakon. V podstatě je velmi jednoduchý a již na první pohled lze zjistit, že se jedná o Armaniho vůni. Flakon v tělové barvě a protikladný černý uzávěr, naznačuje dualitu, která se ukrývá v každé ženě. Zlatý kroužek okolo hrdla flakonu má znázorňovat ženskou moc a sílu. 

Pro milovníky extravagantních parfémů tato vůně rozhodně nebude správnou volbou, pokud ovšem vyhledáváte jemnou eleganci a čistý styl, potom je právě pro vás vůně Si jako stvořená. 

Žádné komentáře:

Okomentovat