Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 19. ledna 2014

Katy Perry Killer Queen – vůně pro opravdovou královnu



Zpěvačka Katy Perry se do tvorby parfémů pro své fanoušky opravdu opřela, a tak se v poslední době na nás sypou její voňavé novinky stejně rychle, jako nové songy. Tentokrát se ovšem ale nejedná o parfémy ve tvaru koček, ale o královskou vůni Katy Perry Killer Queen.

Katy Perry jde vždy ráda proti proudu a známe ji jako silnou a sebevědomou ženu, která ví, co chce. Tento nový parfém má proto symbolizovat její vnitřní sílu a touho bouřit konvence. O vzpurném náboji vůně vám proto asi nejvíce napoví reklamní spot, ve kterém se Katy coby královna rozhodne jít svojí vlastní cestou.

Parfém Katy Perry Killer Queen je proto rebelská vášnivá vůně pro ženy, které nechtějí být jednou z davu. Stylový flakon vůně je inspirovaný tvarem královského žezla a krabička vám připomene královský plášť. 

Tato vůně je velice živá a akční. Na první přivonění působí hustě a velice sladce. V podstatě je to taková
hřejivá sladká bomba a na to, že je to levnější vůně od celebrity a narazíte na ni v každé drogerii, vás určitě pozitivně překvapí. Za poslední dobu totiž určitě patří mezi ty nejpovedenější vůně od zpěvaček. Dokonce mi docela hodně připomíná oblíbenou La Vie Est Belle, přirovnat by se mohla i ke Flowerbomb.
 
Hlava: bergamot, lesní plody, švestka
Srdce: jasmín, karafiát, frangipani
Základ: pačuli, dřevo, pralinka

Žádné komentáře:

Okomentovat