Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

úterý 29. října 2013

Parfémy s kapkou magie



Podzim s sebou nepřináší jen chladné počasí, napadané listí a dlouhé večery, ale také patřičnou dávku magie a kouzel. Které dámské parfémy jsou vhodné pro tohle tajuplné halloweenské období se dozvíte v následující přehlídce těch nejzajímavějších vůní, které jsou hřejivé, výrazné, mimořádně svůdné a zároveň tak trochu netradiční.

Lancome Hypnose
Tento jedinečný dámský parfém má mimořádnou schopnost upoutat vaše okolí! Čarovná vůně dokáže zhypnotizovat a zaujmout všechny muže hned jak parfém ucítí. Stačí jen, abyste vešla do místnosti a všichni vám okamžitě padnou k nohám. Parfém je dřevitě-orientální a ukrývá v sobě nebezpečné kouzlo přitažlivosti. Kombinace sladké vanilky, podmanivé mučenky a vetiveru dokonale podtrhne vaši smyslnost a ženskost.

Christian Dior Poison je velice tajemná a opojná vůně, kterou můžete využít jako dokonalou ženskou zbraň při svádění. Její výjimečná exotická alchymie vytváří zneklidňující, charismatický a nezapomenutelný dojem. Vůně je ukryta v tmavě fialovém flakonu, který vypadá jako nádoba na jed. Parfém je tvořený silně aromatickým koriandrem, který se postupně mění ve vůni růžového dřeva, svěžího anýzu a švestky. Exotické tóny a vzácný heliotrop okolo vás vytvoří záhadnou a uhrančivou auru. 

Givenchy Ange ou Démon Le Secret Elixir
Tento tajný elixír je nápojem skutečné krásy a lásky. Díky němu získáte svůdnou smyslnost a nikdo vám již
neodolá. Přísady, ze kterých je vyroben, nejsou tajemstvím. Květ pomerančovníku, italský citron, jasmín a vanilka vytvářejí omamnou kompozici, kterou si jednoduše zamilujete. Vůně nabízí otázku: chcete se stát odvážným démonem nebo čistým andělem?

Exkluzivní vůně Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme je inspirovaná nocí a jejím vzrušujícím magickým kouzlem. Kombinace jasmínu a aldehydů vás ihned dostane a výrazné květinové tóny s hedvábným mechem nenechá žádného muže klidným. Tento rafinovaný parfém v sobě ukrývá legendární kouzlo dámských černých mini-šatů, které na každé ženě působí doslova magnetickým dojmem. 

La Prairie Midnight Rain
Výjimečný dámský parfém v třpytivém flakonu La Prairie Midnight Rain je velice intrikující a magická vůně zároveň, která osloví všechny ženy, které se touží cítit mimořádně svůdně. Parfém je inspirovaný atmosférou noci a jeho aroma se perfektně hodí k večerním šatům. Vůně je stejně nezapomenutelná a jedinečná jako její originální lahvička. Stačí jediná kapka této vůně a stanete se vládkyní noci!

2 komentáře: