Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 23. října 2013

Chloé Roses De Chloé


Jednou ze zajímavých novinek, které odstartovaly podzimní sezónu je květinová vůně Chloé Roses De Chloé, která naprosto boří veškerá přesvědčení, že už vás tolik důvěrně známé aroma růže nemůže ničím překvapit.


Autoři vůně jsou zkušení parfémáři Michel Almairac a Myléne Alran, kteří dodali aromatu vůně neskutečnou zář, hloubku a zároveň neobyčejnou jemnost a lehkost. 


Již po prvním přičichnutí ucítíte velice jemné pohlazení, které se brzy přemění v neobyčejnou rafinovanost. I když je parfém vlastně překvapivě velice výrazný, nevytrácí se z něho něha nebo romantika. Vůně se skládá z nekonečných růžových variací, které dohromady vytvářejí jedinečnou poezii. Dalo by se říci, že se Roses De Chloé perfektně hodí ke každé ženě v každém věku. Dovedu si jej představit na mladé slečně, kterou čistota růže skvěle vystihuje, stejně jako na starší zkušená dámě, které parfém dodává nesmírnou eleganci. Je zde vidět, že aroma růže je prostě odjakživa spjato s ženskou krásou a vždy ji bude nejlépe doplňovat. 



Jak už jsem se tedy zmínila, tento parfém je velice romantický, takže je skvělou volbou pro zamilované schůzky a příjemné večery. Kromě damašské růže, najdete ve složení esence bergamotu, magnólie a pižma. Složení je velice jednoduché, díky čemuž růže dokonale vynikne, aniž by byla utlačena velkým množstvím ingrediencí. 

Elegance flakonu je pozdvihnutá růžovou stuhou. Jinak se dá říct, že je lahvička svým tvarem věrná známé siuletě klasického skleněného flakónu Chloé. Tekutina, která se ukrývá uvnitř má lehce růžový odstín, který vás zláká k vyzkoušení vůně. 

Dámský parfém Chloé Roses De Chloé je velice smyslný a ženský. Pokud jej ráno použijete, zajisté vás nabije pozitivní energií a dodá vám skvělou sebejistou náladu. Takže pokud jste tuto novinku roku 2013 ještě nevyzkoušely, určitě neváhejte!


Žádné komentáře:

Okomentovat