Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 14. října 2013

Parfémy podle Carrie Bradshaw



Jste fanoušky seriálu Sex ve městě? Potom vás zajisté mile překvapí, že i tento populární americký seriál má svoji kolekci parfémů, ve které doposud najdete dva zajímavé parfémy s názvy Sex and the City Sex and the City a Sex and the City By Night. Oba parfémy jsou velice sexy a lehce vyzývavé. První z nich reprezentuje zábavný den strávený nákupy a setkání s přáteli na Manhattnu, zatímco druhý parfém zastupuje atmosféru noční města a rušných večírků, které trvají až do rána. 


Příznivce a obdivovatele hlavní postavy-novinářky Carrie Bradshawové zajisté také potěší vlastní řada dámských parfémů, které navrhovala samotná představitelka této slavné role-Sarah Jessica Parker. Herečka má v oblibě módu stejně jako její filmová postava a po jejím úspěchu s módní kolekcí oblečení inspirovaným hrdinkou seriálu, přišly tradičně na řadu i parfémy. Sama herečka o vůních řekla: „Tyto vůně vystihují základní podstatu života Carrie - volnost, možnosti, móda, šarm. Lahvička evokuje radost a veselí.“

Sarah Jessica Parker Lovely
Sarah Jessica Parker Lovely je romantický dámský parfém, který je určený pro všechny moderní smyslné ženy. Tváří vůně i celé značky se stala populární americká herečka Sarah Jessica Parker. Vůně Lovely symbolizuje krásu, lásku a něhu. Svou nositelku obklopuje nevídaným šarmem a hravou elegancí.

Sarah Jessica Parker Covet
Díky této vůni můžete být jako Jessica – svůdná, ženská a hlavně neobyčejná. Ovšem stojí za upozornění, že vůně je velmi návyková. Jakmile ji jednou vyzkoušíte, bude vás k sobě lákat tak dlouho, dokud jí znovu nepodlehnete. Flakón sám o sobě vypadá jako vzácný šperk a skvěle se tak hodí k parfému, který se skrývá uvnitř. Parfém Covet od Sarah Jessicy Parker se hodí pro každou příležitost, ať už na sobě máte tenisky a běžíte do obchodu nebo v jehlových podpatcích míříte na romantickou večeři ve dvou. Nechte se hýčkat jako hvězda.

Sarah Jessica Parker SJP NYC
Sarah Jessica Parker NYC je originální ovocně-květinová vůně pro
ženy. Sarah Jessica Parker zvolila pro svůj parfém velice zajímavý vzhled. Flakónek je vyroben z kovu a připomíná oválnou plechovku. Zdobí jej široká paleta barev. Prostě divočina. Vůně inspirovaná americkou metropolí, New Yorkem, ani jinak vypadat nemůže. Flakón znázorňuje směsici kultur, náboženství a povahových rysů obyvatel NYC. Na první pohled nesourodá kombinace však nějakým způsobem skvěle funguje. A o to jde.

1 komentář:

  1. Covet znám a nezaujal, ale NYC musím očuchat :) díky za tip

    OdpovědětVymazat