Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 9. srpna 2013

Vůně pro letní sporty



Krásné letní počasí nás svádí k venkovnímu sportování. Ať už se věnujeme plážovému volejbalu, tenisu nebo běhu, chceme se cítit svěží a voňaví. Které vůně jsou tou správnou volbou pro naše sportování? Inspirovat se můžete následujícími tipy.

Tato dámská vůně Puma Aqua bude perfektně slušet energickým, optimistickým a sofistikovaným ženám. Tento unikátní parfém je inspirován krásou, sílou, čistotou a svěžestí vody. Vůně Puma Aqua tak dokonale evokuje lehkost, jednoduchost a průzračnost. Parfém vás skvěle osvěží během letního dne i při vašich sportovních aktivitách. Unikátní vůně Puma Aqua zahalí vaše tělo do vibrující energické svěžesti, která dodá vaší mysli na optimismu a lehkosti.

Davidoff Cool Water Game
Davidoff Cool Water Game je esencí svěžesti, smyslnosti a přirozené krásy.
Zároveň představuje sebevědomí a průbojnost. Vůně Cool Water Game je dokonalým reprezentantem ženské krásy, smyslnosti, síly a odvahy. Speciálně navržená pro ženy, které milují pohyb a sport. Hlavu vůně tvoří osvěžující akord citrusů a čerstvě utržené jablko. Srdce vůně je naplněno ovocem, vodní lilií a opojnou frézií. V hřejivém základu vůně se nachází exotické santalové a cedrové dřevo. Smyslnou tečku na závěr dotváří svůdné čisté pižmo. Oduševnělá vůně Davidoff Cool Water Game vás nabije energií a vrátí vám chuť do hry!


Toaletní voda Lacoste Essential je exkluzivní vůně pro muže, která ve vás vyvolá pocit absolutní svobody, která je také filosofií firmy Lacoste. Dokonale ladí ke sportovně-elegantnímu oblečení Lacoste. Její specifičnost vás ihned povzbudí a dodá energii. Svěží vůně citrusů, ovoce a vodních květů navodí lehkost a svěžest. Santálové dřevo a pačuli omámí vaše smysly a vyvolá ve vás naprostou euforii. S vůní Lacoste Essential se budete vždy cítit volní, svobodní, s pocitem absolutní nezávislosti.

Mexx Fresh Woman
Svěží dámská vůně Mexx Fresh Woman byla při svém vzniku inspirovaná jemným mořským vánkem.
Parfém se ukrývá ve velmi originálním flakonu minimalistického designu. Hlava vůně se skládá ze šťavnaté mandarinky. Srdcem prostupují esence leknínu a oleandru. Základ vůně je tvořený hřejivým cedrovým dřevem. Dámská vůně Mexx Fresh Woman vám dodá novou energii a pocit nespoutaného osvěžení.

Ralph Lauren Polo Sport je exkluzivní pánská vůně, která je určená mužům, jenž si chtějí vychutnat život naplno. Muž, který vůni nosí, miluje svobodu, prostor a rozhled. Energické akordy esencí se dokonale proplétají dřevitými tóny a podmanivým základem. Vůně vás výborně osvěží v letních měsících.


Žádné komentáře:

Okomentovat