Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 31. července 2013

Lacoste Eau de Lacoste pour Femme


Oblíbená značka Lacoste letos přišla na trh s velice exkluzivní dámskou novinkou, která vás zajisté mile překvapí. Originální nápad i jedinečný design flakonu je přesně tou novou inspirací, kterou hledáte...

Lacoste Eau de Lacoste pour Femme je velice smyslná dámská vůně evokující pocit čisté bíle bavlny na pokožce, který je transformovaný do excelentní vůně pro ženy. Parfém je ikonický, moderní a neuvěřitelně jednoduchý. Vůně Eau de Lacoste pour Femme v sobě dokonale zachycuje hravý a smyslný charakter, který nadále přetrvává v legendární značce Lacoste. Zakulacený flakon vůně zachytává velice širokou škálu odstínů od tělové až po bílou barvu a jedinečný strukturovaný uzávěr flakonu dodává vůni přitažlivost šperku.

Okouzlující vůně Lacoste Eau de Lacoste pour Femme je postavená na klasické kompozici a rozvíjí se hladce od vrchních tónů k základu. V samotném úvodu vůně vás osloví sladké ananasové noty doplněné podmanivým bergamotem a osvěžující mandarinkou. Srdce vůně v sobě zachycuje pravou čistotu, která je symbolizována něžnými tóny hedvábného jasmínu a magickým květem pomerančovníku. V základu vůně se ukrývají esence smyslného balzámu, který je doplněn hřejivým santalovým dřevem, vzrušující vanilkou a úchvatným vetiverem. Tento výjimečný dámský parfém od celosvětově úspěšné značky Lacoste se skvěle hodí pro nošení v jarních a letních dnech.

Exkluzivní dámská vůně Lacoste Eau de Lacoste pour Femme zachycuje přirozený ženský půvab a krásu jemné pokožky. Žena, která vůni používá, věří sama v sebe, je spontánní, bezprostřední a vyniká svojí schopností inpirovat ostatní. Tváří vůně se stala úspěšná americká herečka Amy Adams, která ztělesňuje všechny vlastnosti ženy Lacoste. Její smysl pro pragmatismus, pracovní morálka a přirozená krása jsou hlavními atributami vůně Lacoste Eau de Lacoste pour Femme.

Žádné komentáře:

Okomentovat