Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 21. července 2013

Parfém inspirovaný svatebním dnem



Návrhář Oscar de la Renta přichází na trh dámských parfémů s jedinečným nápadem - vůní inspirovanou Something Blue je díky svým romantickým a čistým esencím pro takový den jako stvořená! Parfém je vhodný ale i pro běžné nošení, kdy vám bude připomínat příjemné okamžiky zamilovanosti a radosti. Vůně se perfektně hodí pro všechny romantické žen, které věří v opravdovou lásku. 

Samotný úvod vůně Oscar de la Renta Something Blue je tvořený podmanivými bergamotovými notami, svěžími esencemi romantické lípy, šťavnatými mandarinkovými akordy a exotickým neroli. V květinovém srdci vůně se ukrývají noty křehkých konvalinek, esence půvabného narcisu a tóny sladkého liči. Zajímavý závěr vůně se skládá z živočišné ambry, okouzlujícího ambrette, hedvábného kašmíru a smyslného čistého pižma. Vzrušující tečku dotváří delikátně sladká vanilka. Tento neobyčejně luxusní dámský parfém od světoznámé značky Oscar de la Renta se skvěle hodí pro slavností chvíle.

Staňte se šťastnou princeznou, která našla svého vysněného prince! Dámská vůně Oscar de la Renta Something Blue vás nadchne již po prvním přivonění! Parfém Something Blue se ukrývá v jedinečném flakonu, který je ozdobený odnímatelným prstenem symbolizujícím nepomíjející oddanost a lásku mezi mužem a ženou. Modrý uzávěr vůně připomíná starý známý zvyk, že každá nevěsta má mít u sebe něco modrého.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat