Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pondělí 15. července 2013

Parfém pro letní rána



Hledáte vůni, která vás dokonale doplní při romantické ranní procházce při východu slunce? Oblíbená značka Davidoff vytvořila jedinečnou dámskou vůni Davidoff Cool Water Woman Sea Rose, která je pro letní rána jako stvořená. Tvůrci vůně se nechali inspirovat jedinečnou atmosférou a barvou oblohy při východu slunce. Vůně je jako romantické ranní probuzení, osvěžující procházka po mořském břehu a výborná snídaně, která vás skvěle naladí na celý den. Více o ní se dočtete v následujícím článku:

Velice něžná a lahodná dámská vůně Davidoff Cool Water Woman Sea Rose oslavuje čistotu a spontánnost. Žena, která nosí vůni Cool Water Woman Sea Rose, žije v dokonalé harmonii s krásou přírody. Vůně je nevinná jako nový den a osvěžující jako nekonečný oceán. Parfém Cool Water Woman Sea Rose symbolizuje neměnnou krásu romantické křehké ženy procházející se na břehu moře.

Okouzlující vůně Davidoff Cool Water Woman Sea Rose se pozvolna otevírá jemnými tóny hrušky nashi. Toto velice aromatické ovoce předznamenává lahodnou svěžest jedinečné vůně. Dále následuje bohatá a zároveň jemná květinová kompozice, která je obratně uspořádána okolo omamných tónů rozkvetlých pivoněk. Tento unikátní buket dokonale představuje samotnou podstatu vůně, která je jako čarovný dotek moudrosti a čisté nevinnosti. Jemný kontrast v základu vytvářejí smyslné tóny drahocenného pižma, které vás postupně nechají nahlédnout do nové dimenze pravé hloubky a strhující smyslnosti. Tento excelentní dámský parfém od oblíbené a celosvětově úspěšné značky Davidoff můžete nosit po celý den. Osvěžující esence parfému oceníte zejména v jarním a letním období.

Tato mimořádná a jedinečná dámská vůně Davidoff Cool Water Woman Sea Rose vám připomene atmosféru vycházejícho slunce, které pomalu vystupuje na obzor nad nespoutaným mořským horizontem. Jemné esence vůně jako by vás hladily po kůži a dodávaly vám novou energii do nového dne. Půvabný flakon evokuje tvar kapky vody, jehož výrazná růžová barva připomíná světlo za svítání. Vůně Cool Water Woman Sea Rose je dokonalou kombinací elegance a jednoduchosti. Parfém vás skvěle doplní na každém kroku.

Žádné komentáře:

Okomentovat