Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 17. srpna 2013

Svěží vůně pro muže

Pro tento rok se na trhu s parfémy objevily skvělé pánské vůně, kterým nechýbí sexy jiskra, mužnost, smyslnost a patřičná dávka osvěžení. V následujícím příspěvku vám představím dvě exkluzivní pánské vůně, které stojí za zmínku a zároveň se perfektně hodí i pro letní slunečné dny.

Exkluzivní pánská vůně Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale jde ruku v ruce s přirozeností i nejvyšší formou luxusu. Parfém v sobě spojuje přirozenost a vodu jako základní přírodní živel. Dalo by se říci, že vůně oslavuje pravou esenci mužství. Vůně Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale zachycuje muže v okamžiku jeho osobí intimity a přirozené svobody. Vrchní tóny vůně Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale se otevírají jiskrnými akordy šťavnatých citrusů zabalených do svěžích lístků máty. Srdce odhaluje aromatické esence podmanivého geránia a opojné levandule. Dynamické mořské tóny jsou posléze doplněny svůdným rozmarýnem. Základ vůně je tvořený úchvatným labdanem, exotickým pačuli, drahocenným pižmem a jedinečným vetiverem. Tento osvěžující pánský parfém Salvatore Ferragamo je skvělou volbou pro letní rozpálené dny.

Vůně Versace Eros okolo vás v mžiku vytvoří neobyčejnou auru a na pokožce vám zanechá velice smyslný pocit. Parfém v sobě ukrývá klíč k pravé hymně lásky v podání boha Erose. Vůně dokonale interpretuje mužnost prostřednictvím pečlivě vybraných esencí, které společně vytvářejí nezaměnitelné aroma. Samotný počátek parfému se otevírá osvěžujícími lístky máty, které jsou doplněny sladkými tóny jablka a šťavnatého citronu. V srdci vůně se ukrývá jedinečný ambroxan, podmanivé geranium a hravé fazole tonka. Základem vůně prostupují čisté esence mechu, hřejivého cedru, vetiveru a vzrušující vanilky. Pánská vůně Versace Eros vyjadřuje prvotní touhu mezi mužem a ženou. Zosobňuje doslova myšlenku triumfální svůdnosti. Dominantní barvou flakonu je tyrkysová ve výrazném a velice mužném odstínu. Tato barva je jasným odkazem na Středozemní moře a tamější životní styl, zároveň také poukazuje na řecko-římské umění a kulturu v moderní podobě. Sílu Erose vyjadřuje velkolepá medúza v středu flakonu. Parfém je vhodný zejména pro nošení v letních měsících, kdy vás jeho aroma perfektně osvěží.

Žádné komentáře:

Okomentovat