Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 23. srpna 2013

Balenciaga Florabotanica



Značka Balenciaga je po celém světě známá svojí nadčasovostí a originalitou. Vždy dokáže upoutat a nezapře v sobě značnou dávku provokace. Pokud hledáte vůni, která by překvapila vaše okolí a zdůraznila vaši smyslnost, potom určitě vyzkoušejte exkluzivní parfémy Balenciaga, které k této značce patří už přes 50 let!

Jedním z posledních originálních dámských parfémů této značky je vůně Balenciaga Florabotanica, jejíž futuristický vzhled a neotřelé aroma vás ihned dostane! 

Exkluzivní dámská vůně Balenciaga Florabotanica je speciálně navržena pro všechny mladé moderní ženy, které nechtějí jít s davem. Tento neobyčejně aromatický květinový parfém dokáže přitáhnout pozornost vašeho okolí. Vůně Florabotanica je plná protikladů a její nositelky jsou krásné a nezkrotné.

Podmanivá dámská vůně Balenciaga Florabotanica vyniká svými neobvyklými přísadami. Jedinečná kombinace esencí vytváří naprosto nezaměnitelné aroma. Osvěžující lísky jiskrné máty se dokonale proplétají s okouzlícím aroma excelentního vetiveru. Smyslné plátky svůdné růže jsou doplněny opojným karafiátem a prosluněným jantarem. Tento výjimečný dámský parfém Balenciaga je vhodný pro celodenní nošení a každou roční dobu.

Podpořte svoji originalitu a vybírejte si jen to, co není všední! S vůní se budete cítit sebejistě v každé situaci. Parfém se ukrývá v hranatém skleněném flakonu s futuristickými prvky, které vás okamžitě zaujmou. Vůně Florabotanica představuje bohatý a překvapivý mix architektonických linií, živých barev a čarovných květinových vzorů, které se opakovaně vyskytují v módě značky Balenciaga. 

Tváří vůně se stala mladá a úspěšná americká herečka Kristen Stewart, která svou citlivostí a inteligencí ztělesňuje moderního ducha nového parfému Balenciaga.



Žádné komentáře:

Okomentovat