Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 31. srpna 2013

Hugo Boss Boss Jour Pour



Značka Hugo Boss umí potěšit své příznivce pokaždé něčím novým a originálním. Dámské parfémy Hugo Boss jsou vždy elegantní, smyslné a nepostrádají šarm. Vynikají svým pozitivním aromatem a hodí se pro každou příležitost. Nejinak je tomu i u exkluzivní novinky Hugo Boss Boss Jour Pour, kde se stala tváří vůně populární herečka Gwyneth Paltrow, která je ideální představitelkou vůní Hugo Boss. Ztělesňuje ženu, která je sofistikovaná a ženská za všech situací. Vždy je sebevědomá a vyrovnaná stejně jako vůně Boss Boss Jour Pour. 


Dámská vůně Hugo Boss Boss Jour Pour je jako první ranní sluneční paprsek, který rozzáří vaše dny. Parfém je navržen tak, aby inspiroval ženy, které jej nosí. Posláním vůně je, aby si každá žena vytvořila každý den svůj vlastní příběh přesně podle svých představ a požadavků.

Dámská vůně Hugo Boss Boss Jour Pour ve vás vyvolá pocit živého vzrušení a nadšeného očekávání. Jedinečný úvod vůně Hugo Boss Boss Jour Pour se skládá ze šťavnaté limetky a sladkého jiskřivého grapefruitu. V srdci vůně se ukrývají květy rozkvetlé frézie, hravé konvalinky a zimolezu společně s hedvábnými květinovými tóny. Základem vůně prostupuje prosluněný jantar a jedinečné aroma břízy. 

Dámská vůně Hugo Boss Boss Jour Pour vyjadřuje ženskou sílu a pravou eleganci. Ranní světlo odráží vitalitu a nabádá k množství nových příležitostí, které máte před sebou. Parfém Boss Jour Pour je vhodný pro celodenní nošení. Skvěle jej oceníte na pracovní schůzce i při odpoledním posezení s přáteli.

1 komentář:

  1. k dostání z výhodnou cenu na http://www.jedenklik.cz/search.asp?exps=boss+jour+pour+femme

    OdpovědětVymazat