Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

pátek 6. září 2013

Originální vůně od Katy Perry



Katy Perry je populární americká zpěvačka, která v roce 2008 obsadila všechny první pozice světových hitparád svým songem I kissed a girl. Od té doby zažívá jeden úspěch za druhým a patří k nejposlouchanějším současným světovým zpěvačkám. Zpěvačka Katy Perry je známá extravagantním oblékáním a velice osobitým přístupem k životu. 

Svoji kreativitu se rozhodla uplatnit nejen ve světě hudby, ale také ve světě vůní. Pro své fanoušky tak pod záštitou společnosti Coty, navrhla exkluzivní dámské parfémy, které zaznamenaly obrovský úspěch nejen u jejich posluchaček, ale také u všech žen, které rády zkoušejí nové a zajímavé vůně. 

Parfémy od Katy Perry jsou stejně originální jako ona sama. Podle jejích vlastních slov dala do vůní i kus svého já a necítí se tak být na rozdíl od ostatních celebrit pouze tváří parfémů.

Prví dámský parfém od Katy Perry se jmenuje Purr by Katy Perry a je inspirován kočkami, které zpěvačka od svého dětství zbožňuje. Na první pohled vás ihned zaujme i fialový flakon vůně, který je ve tvaru kočičí postavy. Uzávěr flakonu tvoří kočičí hlava, která a má místo očí třpytivé drahokamy. Pro propagaci parfému se zpěvačka rozhodla nafotit lehce provokativní snímky, na kterých pózuje jako dravá kočka ve fialové latexové kombinéze. 
Vůně Katy Perry Purr je velice svůdná a plná vášně. Otevírá se svěží kombinací vůní broskve, jablka, gardénie a bambusu. Postupně přechází do jemných květinových tónů, které tvoří jasmín, růže a frézie. Smyslnost parfému Purr dodává jeho dřevitý základ, který je zahalen do opojné vanilky a doplněn podmanivou vůní kokosu.
Druhou vůní od Katy Pery je dámský parfém Katy Perry Meow, který je spíše něžný a intimní. Otevírá se
svěže lahodnými ovocnými tóny. Můžeme zde najít sladkou mandarinku a jemnou hrušku. Už zpočátku se tyto akcenty snoubí s květinově sladkými akcenty aroma jasmínu a gardénie. Postupně se parfém rozvoní do koncertu květin, kterým však dominuje esence medu. Vůně Meow je inspirována kočičí krásou a přítulností. Je pro ženy, které v sobě ukrývají vlastnosti kočky, ale zároveň jsou dokonale lidsky krásné a přitažlivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat