Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

neděle 15. září 2013

Nová tvář pánského parfému Dior Homme



Francouzská módní společnost Dior se rozhodla pro zajímavý marketingový tah a svému populárnímu pánskému parfému Dior Homme vybrala novou mužskou tvář. Doposud tuto roli zastával americký herec Jude Law, pro novou kampaň však dostal příležitost známý přitažlivý angličan Robert Pattinson, který je v současnosti považován za jednoho z nejpřitažlivějších můžu planety. 

I když tento lehce kořenito-bergamotový mentolový parfém nepatří zrovna mezi nejstarší vůně od Diora, dalo by se říci, že od svého uvedení na trh v roce 2005 ihned zaujal muže po celém světě a díky vysoké prodejnosti se tak vyšplhal na přední příčky neoblíbenějších pánských parfémů. Díky tomu je to nejznámější pánský parfém od značky Dior. 

Nová reklamní kampaň přestavuje krátký skoro dvouminutový film, který Dior uvedl větou: Žij svobodně, rychle a naplno. Snímek natočil francouzskéý režisér Romaina Gavrase, ve spolupráci s německým výtvarníkem Hedi Xandtem. Tato neuvěřitelně vzrušující a osobitá reklama se nese v duchu nečekaných milostných dobrodružství, lásky, nespoutanosti, magických okamžiků a nekonečné svobody v městě New Yorku. Černobílý klasický snímek má své neobyčejné kouzlo a propojení charismatického parfému v kombinaci s mladým hercem, který se proslavil především svojí rolí upíra je opravdu skvělá volba. 

Možná jste již také zaregistrovali, že oprašováním svých starých dobrých parfémů se nezabývá tentokrát
pouze Dior, ale již před časem se k podobnému kroku uchýlila i společnost Chanel. Pro reklamní spot k parfému No.5 tentokrát zvolili jednoduchý monolog v podání herce Brada Pitta - a to i v případě, že se jedná o parfém pro ženy. Která reklama je ovšem efektivnější musíte posoudit sami.


2 komentáře:

  1. Je to luxusní vůně a všem ji doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja Pattisona teda vůbec nemusím :) takový antisexy typ, ale parfem ma pekný obal, vypada to na první pohled jak oblek s kravatou, určitě očuchám, na vánoce chci pořídit miláčkovi něco luxusnějšího.

    OdpovědětVymazat