Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

čtvrtek 13. června 2013

Jak bude vonět léto?



Čas dovolených je tady! Jaké novinky pro léto 2013 letos mistři parfuméři připravili? Je toho hodně a proto nahlédněte do malé přehlídky těch nejzajímavějších toaletních vod.

Davidoff Cool WaterWoman Into the Ocean je skvělá, osvěžující dámská vůně, která byla tentokrát inspirovaná nekonečnou hloubkou oceánu. Žena, která bude parfém v létě používat, se bude cítit neobyčejně svěže a sexy. Počátek je tvořený šťavnatými ananasovými akordy, které jsou následně doplněny osvěžující mátou a sladkým melounem. V srdci vůně se ukrývají esence hravé fialky, která vás ihned okouzlí svým půvabem. Základem vůně prostupují opojné tóny irisu.

Další skvělou, tentokrát unisexovou vůní je Calvin Klein CK One Summer 2013, která je vhodná jak pro muže, tak i pro ženy. Milovníky unisexových vůní zde zajisté zaujme jedinečná kombinace vodních tónů, citrusů, melounu a svěží okurky, která vám zaručeně zvedne náladu a pročistí mysl.

Pro rozpálené sluneční dny se také zaručeně hodí dámská vůně Roberto Cavalli Acqua, která je inspirovaná Středomořím, kde se tyrkysově modré moře snoubí s azurovou oblohou. Tento jiskřivě-květinový parfém představuje neodolatelnou smyslnost ženy. Nositelka parfému Acqua je energetická, elegantní a neobyčejně přitažlivá pro svoje okolí. V žilách jí proudí jedinečné osobní kouzlo a vášeň.

Květinovou náruč vám zajisté nabídne okouzlující dámská vůně, Carolina Herrera CH L´Eau, která je jako stvořená pro všechny romantické a zasněné ženy, jenž milují přírodu. Vůně je jako louka plná rozkvetlých květin, které vám vykouzlí úsměv na tváři. Parfém se skládá z osvěžujících květů citrovníku, smyslné frézie, sladkého pomeranče, bergamotu a protikladného hořkého pomeranče. V květinovém srdci se ukrývá svůdná růže, hravé fialka, hedvábný jasmín a půvabná konvalinka. Základem vůně prostupují esence vzácného oleandru, rozkvetlého heliotropu, jabloně, sladké vzrušující skořice a exotického santalového dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat