Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

středa 5. června 2013

Lanvin ME



Lanvin ME je neobyčejná dámská vůně, jenž je inspirovaná osobitou ženou, která se nestydí za to, že je individualistka a narcistka. Její osobitost tkví v tom, že myslí na sebe. Věnuje pozornost tomu, kým je, co si obléká a za žádnou cenu se nesnaží přizpůsobovat druhým.

ME je parfém vytvořený jako dar, kterým žena obdaruje sama sebe. Vůně byla navržena jako nový klenot z módního domu Lanvin. Tato lehce nezbedná květinová vůně v sobě dokonale spojuje svět vůní se světem módy. Je věnovaná všem ženám, které obdivují módní díla Albera Elbaza. Je sofistikovaná, rozmarná, vyzařuje ze sebe nekonvenčnost, asertivitu a smyslnost. Vůně se nachází někde na rozmezí módního narcizmu a sebevědomí. Odmítá všechno, co brání představivosti. Hlásá heslo: buď sama sebou, buď ME.
 
Při vývoji tohoto parfému spolupracoval Albert Elbaz s parfumérkou Domitille Berftier s cílem vytvořit vůni překvapivou a originální. Parfém je netradiční již svým názvem, který je odhodlaný, osobitý a bez falešné skromnosti. Zobrazuje ženu Lanvin, která je spontánní a ví, co chce. ME je víc než vůně, je to skutečný příběh vyjádřený jednotlivými tóny. Je to výsledek pocitů, které všechny složky vyvolávají.

Okouzlující počátek vůně Lanvin Me je tvořený sladkými tóny šťavnaté borůvky a jiskrně hravou mandarinkou. Srdcem vůně prostupují esence podmanivé tuberózy, svůdné lékořice a smyslně žádoucí růže. Závěr vůně se skládá z tajuplných hřejivých akordů santalového dřeva. 

Design flakonu je sám o sobě objektem touhy. Legendární modrá barva Lanvin je ozdobená jako dárek zlatou nitkou. Flakon je sám o sobě velice působivý. Design odráží velké množství charakteristických prvků značky. Obdélnikový tvar se zaoblenými okraji dodávají flakonu nadčasovou módnost, mohutné sklo evokuje sebevědomí. Hrdlo flakonu zdobí zlatý řetízek s modrým kamínkem, který naznačuj propojení s módou.

Okouzlující, smyslná a módní vůně ME je elegantní, pařížská a stylová. Je komplexní jako každá osobnost. Znamená zrození nové vůně s výraznou, originální a okouzlující identitou.

Žádné komentáře:

Okomentovat