Vůně jsou maličké světy, které odhalí svá tajemství jen tomu, kdo je bude milovat...

sobota 29. června 2013

Chloé - výhradně pro ženy



Značka Chloé patří mezi nejžádanější módní značky ve světě. Co se týče parfémů, které vyrábí, pánské vůně mezi nimi jen tak nenajdete. Tato značka je totiž především zaměřená na ženy, jejich eleganci i emoce. Jaká je ale historie této značky? 

Módní a velice luxusní společnost Chloé založila roku 1952 francouzka s egyptským původem Gaby Aghion, která odmítala škrobenost módy 50. let 20. století. Tehdy se rozhodla založit takový módní dům, který bude vyrábět řady luxusních oděvů vysoké kvality a prestiže. Později se společnost Chloé rozhodla vyrábět i parfémy a tak se na trhu brzy objevilo nepřeberné množství úžasných vůní, které věrně kopírovaly oděvy, ze kterých vycházely. Značka Chloé vyjadřuje tvořivost, sebevědomí a jedinečnost každé ženy. Svěží a velmi ženské parfémy vystihují nespoutaného ducha s vrozeným smyslem pro moderní módu a vlastní styl. Ve vůních jsou spojovány klasické prvky s novými svěžími nápady, vzdušná sladkost s dřevitou silou. Stejným způsobem, jakým si Chloé obratně pohrává se svými představami o ženskosti, bere do rukou tradiční růži a jiné oblíbené květiny a s důmyslnou precizností je přetváří v krásné parfémy plné života. Chloé patří mezi nejoblíbenější vůně dnešní doby a to právem.

Mezi nejoblíbenější vůně značky Chloé patří bezesporu vůně Chloé Chloé, která je plná nových nápadů, nabitá tvořivostí a nespoutaností. Vyjadřuje cit pro styl dokonalé ženy, milující módu, eleganci a nápaditost. Je protkaná čistotou a hravostí. Parfémová voda Chloe Chloe v sobě ukrývá esence růží na dřevitém základě. Tento parfém okouzlí všechny ženy svou elegancí, lehkostí a čistotou. Je to nádherná vůně, která vás překvapí v každém ročním období pro svoji hravost a smyslnost. Její velkou předností je dlouhotrvající tok esencí po dlouhé hodiny. I proto si našla velmi mnoho obdivovatelek po celém světě, které si ji natolik oblíbily, že ji zůstávají věrné i nadále.
 
Vyzkoušet také můžete skvělou novinku Chloé See by Chloé která symbolizuje smyslnost, životní optimismus a čistou krásu. Vůně vás okouzlí svými jedinečnými akordy květin, které doplní váš elegantní styl. Samotný počátek vůně Chloé See by Chloé se skládá z osvěžujícího bergamotu a drobných květů jabloně. V srdci se ukrývají esence hedvábného jasmínu a exotického ylang-ylang. Základ je tvořený drahocenným pižmem, hřejivým santalovým dřevem a sladkou vanilkou. Tento exkluzivní dámský parfém značky Chloé můžete nosit po celý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat